Wordpress Helpdesk

WordPress Helpdesk

Als je vragen hebt over je WordPress website kan je niet terecht bij WordPress zelf. WordPress heeft namelijk geen WordPress helpdesk of WordPress informatie lijn. Als je naar nl.wordpress.org/contact gaat zul je zien dat je daar ook niet veel wijzer wordt omdat WordPress geen ondersteuning geeft maar verwijst naar een forum. Buiten dit forum zijn er gelukkig een heleboel boeken te koop over het werken met WordPress en zijn er vele websites te vinden waar je informatie over WordPress te vinden is.

Wel kwamen we er achter dat op zo’n 95% van de websites waar je informatie kan vinden over het werken met WordPress deze informatie in het Engels is geschreven. Dat deed ons besluiten om een onofficiële Wordpress helpdesk voor Nederlands sprekende gebruikers op te richten waar iedereen gratis zijn vragen kan stellen.

WordPress helpdesk is een activiteit van ons bedrijf BrandNewFresh uit Rotterdam dat al meer dan 100 WordPress websites heeft gemaakt. Wij zijn begonnen met het gebruiken van WordPress in 2009 en begonnen met het maken van WordPress website en WordPress thema’s in 2013. Je zult begrijpen dat wij in die tijd al een heleboel dingen zijn tegen gekomen waar een beginnende of redelijk ervaren gebruiker ook tegen aan kan lopen.

Wij hebben al een aantal van de vragen die WordPress gebruikers ons de afgelopen tijd hebben gesteld meteen verwerkt in een bericht zodat andere Nederlandse WordPress gebruikers ook onze antwoorden kunnen lezen. Een overzicht van alle vragen kan je bekijken op de pagina WordPress nieuws en Tips.

Ook een WordPress vraag? Kom maar op wij zitten er klaar voor!
Omdat wij zeer enthousiast zijn over WordPress willen wij iedereen die met WordPress werkt graag gratis helpen met hun problemen via de Wordpress helpdesk Nederland. Onze WordPress helpdesk kan je bereiken tijdens kantoor uren via 010 – 3400 355 of 24/7 per email op helpdesk@wphdnl.com.