WordPress leren

Je bent op deze pagina gekomen omdat je in Google zocht naar “WordPress leren”. Op dit moment wordt WordPress om meer dan 75 miljoen websites gebruikt als CMS en dat is meer dan 25% van alle websites op het internet. Dat is erg fijn omdat er dus vele miljoenen mensen zijn in de wereld die, zeker als je net bent begonnen met een WordPress website, vaak precies dezelfde vragen hebben als jij.

WordPress leren met WordPress Helpdesk Nederland

Websites
Omdat zo enorm veel mensen wereldwijd gebruik maken van WordPress zijn er heel veel antwoorden te vinden via Google op je problemen. 90% van de antwoorden die wij geven op vragen die we krijgen hebben we geleerd door het Googelen van de vraag (tip gebruik Engels daar krijg je meer zoekresultaten door) en 10% door zelf veel aan de slag te zijn met je website.

Boeken
Ook zijn honderden boeken verschenen over WordPress. Denk bijvoorbeeld aan WordPress voor DummiesWordPress 4.x Complete en WordPress: A Step-by-Step Beginners’ Guide to Build Your Own WordPress Website from Scratch. Stuk voor stuk boeken waar je veel informatie in kan vinden en je vaak ook stap voor stap meenemen in het opzetten van je nieuwe website.

Let wel er op dat als je een boek koopt dit boek altijd de WordPress versie behandelt dat je hebt draaien op je website. WordPress veranderd namelijk elke keer een beetje en je loopt de kans als je een oud boek gebruikt je bijvoorbeeld naar knoppen zit te zoeken die niet mee bestaan in de versie van WordPress die jij gebruikt.

Youtube Video’s
Misschien niet de eerste plek waar je gaat zoeken naar antwoorden op jouw WordPress problemen maar Youtube Video’s hebben ons vaak geholpen. Niet alleen met antwoorden op de vragen die we zochten maar ook omdat je kan zien hoe andere WordPress gebruikers met hun CMS omgaan leerde we soms handige trucjes die we nog niet zelf hadden uitgevonden.

Tenslotte
Een Webshop maken WordPress is niet eenvoudig. Heb je hulp nodig? Dan ben je bij WordPress Helpdesk Nederland aan het goede adres. Wij helpen graag iedereen die vragen of problemen heeft bij het maken van WordPress websites. Heb je dus vragen of problemen dan kan je altijd even bellen of mailen met WordPress Helpdesk Nederland. Bel tijdens kantoor uren met 010 -3400 355 of mail met helpdesk@wphdnl.com (lees onze voorwaarden)