Wat kost het installeren van een WordPress website

“Wat kost het installeren van een WordPress website?” is eigenlijk makkelijk te beantwoorden. Voor iemand die al meerdere websites heeft geïnstalleerd is het een klusje wat meestal maar 45 tot 60 minuten duurt. Voor iemand die voor de eerste keer een WordPress website gaat installeren kan het vele uren kosten, maar ook zijn of haar humeur en wat soms wat nachtrust.

In het artikel WordPress Basics: WordPress installeren hebben we uitgelegd wat je moet doen als je een WordPress website wilt installeren op een eigen server. Stap voor stap wordt daar uitgelegd wat je moet doen als je een domeinnaam hebt geregistreerd en een hostingpakket hebt besteld bij een van de vele hostingbedrijven als bijvoorbeeld Hostnet.nl, Strato.nl, Yourhosting of Mijndomein.nl.

Maar misschien is het bij het lezen van het artikel WordPress Basics: WordPress installeren al helemaal gaan duizelen wat logisch is. Het installeren van een WordPress website is als je een beetje kennis hebt hoe computers werken helemaal niet zo heel ingewikkeld maar doe je het voor de eerste keer komt er best veel op je af. Bovendien is het aanmaken van een database of het connectie maken met een FTP programma met de webserver van jouw hosting bedrijf vaak net even anders dan we je vertelde in het eerder genoemde artikel of verder op het internet is te vinden.

 

Wat kost het installeren van een WordPress website?

Ben je nu al uren bezig met het installeren van een WordPress website en kom je er niet uit dan kunnen wij je helpen. WordPress Helpdesk Nederland is een activiteit van BrandNewFresh.com een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het maken van WordPress websites.

Hierdoor kan Wordpress Helpdesk Nederland een service aanbieden waar je voor 50 euro excl btw een WordPress website kan laten installeren. Voor dat bedrag maken wij een database aan en wordt de WordPress versie die jij wilt geïnstalleerd (bijvoorbeeld een Engelse of Nederlandse versie). Heb je al een thema op het oog dat je graag wilt gaan gebruiken? Dan wordt dat ook meteen voor je geïnstalleerd.

Dus als wij klaar zijn met installeren kan je in principe meteen beginnen met het maken van je website of het vullen van je blog.
Kom je later in het proces nog andere problemen tegen waar je zelf niet uitkomt? Dan helpen we je ook graag.

 

Hoe werkt de installatie hulp?

Ga naar deze pagina op deze website. Daar kan je een product kopen dat heet Installeren van een WordPress website. Reken dit product af en als je dat hebt gedaan krijg je een mailtje met daarin een aantal dingen die we van je nodig hebben om je WordPress website te installeren. Stuur die terug en we gaan zo spoedig mogelijk voor je aan de slag. In praktijk betekent dit dat binnen 24 uur je WordPress website online is nadat we jouw informatie hebben ontvangen.

 

Niet goed? geld terug!

Mocht het ons om wat voor manier niet lukken om je WordPress website te installeren (is nog nooit voorgekomen maar wie weet..) dan storten we natuurlijk het geld dat je hebt betaald meteen terug.

 

Heb je nog vragen?

Heb je vragen over de Worpdress installatie dienst? Dan kan je altijd even bellen of mailen met WordPress Helpdesk Nederland.
Bel tijdens kantooruren met 010 -3400 355 of mail met helpdesk@wphdnl.com