Gratis website maken WordPress

Wil je een gratis website maken WordPress? Dan ben je bij WordPress Helpdesk Nederland aan het goede adres. Wij helpen graag iedereen die vragen of problemen heeft bij het maken van WordPress websites. Heb je dus vragen of problemen dan kan je altijd even bellen of mailen met WordPress Helpdesk Nederland. Bel tijdens kantooruren met 010 -3400 355 of mail met helpdesk@wphdnl.com

Misschien heb je geen idee waar je moet beginnen bij het maken van een WordPress website, misschien heb je al een WordPress website gemaakt en loop je nu tegen een paar dingen aan die je niet zelf kan oplossen, misschien heb je nog maar één dingetje dat opgelost moet worden, het maakt ons allemaal niet uit: Bel of mail ons gerust met je vragen.

Wij hebben jarenlange ervaring met het maken van WordPress websites dus we kunnen je alle advies geven m.b.t. het gratis website maken WordPress.

WordPress is een prachtige manier om een gratis website te maken. De Nederlandse versie van WordPress is gratis te downloaden van nl.wordpress.org, de Engelstalige versie kan je downloaden van wordpress.org. Buiten Nederlands en Engels is WordPress in heel veel talen beschikbaar. Bovendien is het ook mogelijk met een plugin als WPML om een WordPress website in verschillende talen te maken en waar je door middel van een ‘taal vlaggetje’ rechtsboven tussen de verschillende talen kan schakelen.

Buiten WordPress zelf zijn er ook heel veel Plugins en Thema’s gratis te downloaden. Plugins gebruik je om extra functionaliteit toe te voegen en Thema’s gebruik je om de uitstraling van je WordPress website aan te passen. We hebben een speciaal artikel geschreven over WordPress thema’s dat kan je lezen door op deze link te klikken. Ook met vragen over plugins en thema’s kan je natuurlijk bij WordPress Helpdesk Nederland terecht.

Dus wil jij gratis website maken WordPress dan is WordPress Helpdesk Nederland de plek waar je terecht kan met al je vragen over WordPress en alles wat er mee te maken heeft.