Basics: Hoe pas je de zin “En nog een WordPress site” aan

Als je een nieuwe WordPress website hebt geïnstalleerd of heb laten installeren moet je nog een heleboel dingen aanpassen. Een van die dingen is bijvoorbeeld de Ondertitel / Tagline “En nog een WordPress site”.

Standaard staat daar in de Nederlandse versie van WordPress de zin: “En nog een WordPress site“. Leuk als gratis reclame voor WordPress maar daar heb jij als persoon of jouw bedrijf helemaal niets aan. Het is gelukkig zeer eenvoudig om deze text aan te passen.

Als je bent ingelogd op je WordPress website ga dan in de zwarte balk links naar Instellingen -> Algemeen.

 

Als het goed is kom je dan op de pagina Algemene instellingen

Daar zie je als eerste de Sitetitel staan en vlak daaronder de Ondertitel.

Vul in plaatst van de zin “En nog een WordPress site” daar extra informatie over de inhoud van je website, je bedrijf of dienst.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan “De allerbeste website voor hulp bij klussen“, “De beste loodgieter van Gelderland” of “De beste en snelste hulp bij al uw WordPress website problemen” zoals wij zelf hebben gebruikt op onze website.

 

En nog een WordPress site

Als je na het invullen van de ondertitel op de Homepage van je WordPress website gaat staat en blijft iets langer met je muis op het tabblad staan dan zie je de Ondertitel verschijnen.

 

Komt je er niet uit? Wij helpen je graag en snel!
Heb je nog vragen over de ‘Slug’ / ‘Ondertitel’ of andere WordPress vragen? Dan kun je ons elke werkdag bellen van 09:00 uur tot 18:00 of 24/7 mailen naar helpdesk@wphdnl.com. Wij helpen je graag en snel met je WordPress website. Lees voor je contact met ons opneemt eerst onze Algemene Voorwaarden.