Uw huidige website om laten zetten naar Wordpress?

Uw huidige website om laten zetten naar WordPress?

We merken aan de vele vragen die we krijgen via WordPress Helpdesk Nederland dat veel mensen overwegen om hun huidige website om laten zetten naar WordPress. Soms is de reden hiervoor dat het systeem waar ze nu mee werken niet gebruiksvriendelijk of verouderd is.

Wij hebben gezien dat mensen een website hadden die gemaakt was in HTML, Joomla of een ander systeem en liever een WordPress website wilde hebben omdat daar meer (gratis) plugins en thema’s voor te krijgen  zijn. Dat er zo veel plugins en Thema’s te krijgen zijn voor WordPress is niet vreemd want  WordPress schijnt op dit moment de motor te zijn van meer dan 30% van alle websites ter wereld. Op deze pagina van onze website kan je zien hoe je een WordPress thema installeert.

Ook komt het vaak voor dat deze mensen al een website hadden laten maken voor dat websites ook bekeken werden met tablets en mobiele telefoons. Vaak is hierdoor de huidige website nog niet responsive en past zich dus niet automatisch aan naar het formaat scherm waarop de website wordt bekeken. Hierdoor wordt de website niet goed getoond op tablets en mobiele telefoons.

Loopt u met de gedachte om uw huidige website om laten zetten naar WordPress website die gebruiksvriendelijk en responsive is? Bel ons dan gerust voor meer informatie. WordPress Helpdesk Nederland is een gratis dienst van BrandNewFresh.com en dat bedrijf heeft in het verleden al vele websites omgezet van bijvoorbeeld een HTML of Joomla website naar een perfect werkende en responsive WordPress website.

Ook komt het voor dat mensen willen overstappen naar WordPress omdat je met de Woocommerce plugin vrij eenvoudig en voordelig een zeer goede webshop kan maken. Ook als u daar meer informatie over wilt hebben kunt u ons altijd bellen op 010 -3400 355 of mailen naar helpdesk@wphdnl.com.