Mailen naar WordPress Helpdesk Nederland

Stel u heeft een probleem met uw WordPress website en u wilt mailen naar WordPress Helpdesk Nederland. Dan heeft u een probleem omdat WordPress geen helpdesk in Nederland heeft. Sterker nog nergens in de wereld heeft WordPress een helpdesk die je kan bellen of mailen. Als u alleen de software van WordPress gebruikt en geen website heeft gebouwd op WordPress.com dan kunt u alleen maar terecht op het WordPress forum of eindeloos Googelen tot u een antwoord op uw vraag heeft gevonden.

Toen wij 9 jaar geleden ons eerste blog in WordPress maakte hadden we ook veel vragen waar we ook graag hadden voor kunnen mailen naar WordPress Helpdesk Nederland. WordPress is geweldige CMS software maar heeft een hele slechte officiële ondersteuning (wat waarschijnlijk ook onmogelijk zou zijn om te doen gezien de meer dan 70 miljoen gebruikers van de software…) en in dat gat zijn wij van WordPress Helpdesk Nederland gedoken.

Wij zijn zelf al jaren fan van WordPress en alle dingen die voor andere (beginnende) WordPress gebruikers en probleem zijn daar zijn wij waarschijnlijk al een aantal keer tegenaangelopen en hebben dat opgelost. In plaats van die kennis voor ons zelf te houden delen we die graag ook met andere enthousiaste WordPress gebruikers.

Dus wil je mailen naar WordPress Helpdesk Nederland met je vraag, lees dan eerst onze Algemene Voorwaarden en mail dan naar helpdesk@wphdnl.com.

Elke werkdag van 09:00 toto 18:00 uur zijn wij telefonische bereikbaar op 010 – 3400 355 en 24 uur per dag 7 dagen in de week op helpdesk@wphdnl.com.