Algemene voorwaarden

Wordpress Helpdesk Nederland is een gratis dienst van het bedrijf BrandNewFresh BV uit Rotterdam. De werkzaamheden die worden verricht door en/of via WordPress Helpdesk Nederland vallen onder de Algemene Voorwaarden van BrandNewFresh.

WordPress Helpdesk Nederland/BrandNewFresh heeft de intentie op alle vragen die minder dan 10 minuten kosten om te beantwoorden gratis advies te geven. Wij zijn grote fans van WordPress en helpen graag andere mensen ook enthousiast te maken voor WordPress.

Is een probleem dat ons wordt voorgelegd te ingewikkeld om snel te beantwoorden dan zullen we tips geven waarmee de gene die gebeld of gemaild heeft zelf verder kan zoeken op het internet. Ook zullen we dan meteen een vrijblijvende prijsopgave doen om dit probleem voor de de gene die gebeld of gemaild heeft door BrandNewFresh te laten oplossen.

Let Op!

Als u ons inloggegevens van uw WordPress website, inloggegevens van de FTP van uw webserver of de inloggegevens van uw database dan zullen wij die alleen gebruiken voor het oplossen van het probleem dat u ons vraagt op te lossen. Het liefst hebben wij dat je voor ons tijdelijke inloggegevens aanmaakt voor WordPress, FTP en de Database die worden verwijderd na dat wij aan de website hebben gewerkt. Wij Wij nemen geen enkele aansprakelijkheid voor misbruik van inloggegevens door welke partij dan ook.

Insteek

Over de insteek van deze website zijn we duidelijk: Wij denken dat dit een goede manier is om in contact te komen met potentiële klanten voor ons internetbedrijf BrandNewFresh. Wij hanteren daarbij het zelfde principe als vele andere bedrijven (zoals Skype, WeTransfer, LinkedIn) ook hanteren en bieden een gratis dienst aan en krijgen onze verdiensten uit de kleine groep gebruikers die wel bereid is om te betalen voor een meer uitgebreidere dienstverlening.

Daarbij is Wordpress Helpdesk Nederland een prima manier om te kunnen zien met welke problemen de gemiddelde WordPress gebruiker heeft en om te kijken of we hier een (eventueel commerciële) oplossing voor kunnen verzinnen.

Als mensen een probleem insturen via het contactformulier gaan ze akkoord met onze Algemene Voorwaarden en het feit dat we hun email adres op onze mailinglijst zetten. Hierdoor kunnen we ze enkele keren per jaar een aanbod of nieuws van WordPress Helpdesk Nederland of BrandNewFresh.com, ons internet bureau sturen.
Alle ontvangers van deze nieuwsbrief kunnen zich overigen zeer eenvoudig uitschrijven van de nieuwsbrief en zullen dan geen email van ons ontvangen of op een andere manier worden benaderd.

 

Disclaimer

WordPress Helpdesk Nederland is een gratis service en indien u adviezen opvolgt is dat op eigen risico. Wordpress Helpdesk Nederland/BrandNewFresh bv aanvaart geen enkele aansprakelijkheid voor problemen die zijn ontstaan of zijn voortgekomen uit de adviezen die zijn gegeven.

WordPress Helpdesk Nederland/BrandNewFresh.com houdt het recht om vragen niet te beantwoorden of bepaalde personen of bedrijven niet te helpen.

Algemene Voorwaarden downloaden

Hier kunt u de Algemene Voorwaarden van BrandNewFresh.com het bedrijf waar WordPress Helpdesk Nederland een onderdeel van is. Deze voorwaarden gelden ook voor de werkzaamheden die BrandNewFresh uitvoert onder de naam WordPress Helpdesk Nederland